Renovatie van uw bedrijfspand

Bent u nog niet toe aan nieuwbouw, maar is uw bedrijfsruimte wel toe aan een nieuwe uitstraling? Dan is renovatie van uw dak- en gevelbekleding een uitstekende oplossing. Met onze diversiteit aan gevelmateriaal kunnen wij de gevels van uw pand een compleet andere uitstraling geven.

Het is ook mogelijk dat uw bedrijfsruimte een geheel andere functie krijgt. Denk aan een opslagruimte die binnenkort moet dienen als verkoopruimte of een koelruimte die uitgebreid wordt met een productieruimte. Ook voor deze wijzigingen kunt u onze adviseurs raadplegen. Zij wijzen u zelfs op eventuele wijzigingen in het interieur of in de routing.

"Wij streven er naar om uw wensen om te zetten naar
een op maat gemaakt plan."

Zodra wij beginnen met de tekeningen voor de renovatie, bekijken wij direct de mogelijkheden voor het optimaliseren van uw thermische isolatie en geluidsisolatie. Wij streven er altijd naar om uw wensen om te zetten naar een op maat gemaakt plan. Ons uitgangspunt is om uw droombeeld te combineren met eventuele constructieve wijzigingen, waarna wij deze statistisch door kunnen rekenen.

U geniet van een schitterend pand en wij weten zeker dat de renovatie op een technisch verantwoorde manier geïntegreerd is. Onderstaand vindt u voorbeelden van projecten die wij met succes gerenoveerd hebben.

Gevelrenovatie

Wenst u geen volledige nieuwbouw? Dan kan het renoveren van uw bestaande gevel een interessant alternatief zijn. Met onze diversiteit aan gevelmateriaal kunnen wij de gevels van uw pand een compleet andere uitstraling geven.

LEES MEER

dakrenovatie-nieuw-dak-na-renovatie

Dakrenovatie

Een ander alternatief van volledige nieuwbouw is het renoveren van uw bestaande dak. Wij beschikken over een groot scala aan mogelijkheden om uw dak te vernieuwen.

LEES MEER

Heeft u vragen over een renovatie aan uw bedrijfsruimte?

neem contact op