Uw bedrijfshal bouwen

Bij de bouw van een nieuwe bedrijfshal komen veel verschillende aspecten kijken, die tezamen uw nieuwbouw vormen. Bodako kan u adviseren over de mogelijkheden voor de constructie en wij assisteren u ook bij de brede keuze van materialen voor de afwerking van de buiten- en binnenwanden.

Via onze leveranciers beschikken wij over een ruim aanbod van materialen en kleuren, zodat wij samen met u de juiste keuze en afwerking voor wand, dak, kozijnen en deuren kunnen maken.

Ook voor de indeling en afwerking aan de binnenzijde van de bedrijfshal bieden wij advies. Samen met u realiseren wij het gewenste eindresultaat!

Project in Zwitserland

Bij dit nieuwbouwproject is in overleg met de architect gekozen voor een verspringende gevel omdat de bedrijfshal zich naast het spoor bevindt.  Naast de technische noodzaak vanwege de lichte afbuiging van het spoor springt de gevel extra in het oog bij de reizigers.

De bedrijfshal doet deels dienst als opslag en deels als werkplaats voor onder meer eigenaars van exclusieve auto’s.

Bedrijfshal compleet met binnenruimten

Naast realisatie van daken en buitengevels, verzorgen we ook de interne ruimtes. Voorbeeld hiervan is een kantoor unit inclusief alle bijbehorende ruimtes.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld de prijzen van het bouwen van een bedrijfspand?

neem contact op