Een duurzaam bedrijfshal bouwen met de staalconstructie van Bodako

De staalconstructie is het geraamte en bepaalt in grote mate de vorm van uw nieuwe bedrijfsruimte. Het ontwerp start met een schets of tekening van bijvoorbeeld de architect. Na het doorspreken van de details en na het definitief maken van het ontwerp worden de statische berekeningen gemaakt. Voor de levering van de op maat gemaakte staalconstructies werken we nauw samen met gerenommeerde partners.

"Wij werken uitsluitend met hoogkwalitatief
en duurzame materialen."

Op de tekenafdeling wordt door onze tekenafdeling op basis van de berekeningen en het ontwerp in CAD een volledige constructie tekening gemaakt.  Vanuit de centrale tekening worden alle details uitgewerkt. Voordeel is dat we bij wijzigingen of aanvullende wensen in het ontwerp voor aanvang de productie snel kunnen ingrijpen.

Onze montageteams hebben ruime ervaring met de diverse types staalconstructies en worden al vroegtijdig in het project betrokken bij de voorbereidingen.  De foto's op deze pagina geven u een indruk van de gerealiseerde constructies al dan niet als onderdeel van een totaalproject. 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over Bodako?

neem contact op