Vacature: Calculator/werkvoorbereider

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar ondersteuning in de functie van:

Calculator/werkvoorbereider (40 uur, m/v)

Ben jij van nature een rekenwonder, zoek jij alles tot op de bodem uit en kun jij onder tijdsdruk gefocust blijven? Heb jij daarbij geen 9 tot 5 mentaliteit, heb je een brede inzichtelijke en commerciële interesse in kas- en bouwconstructies en onderneem je voortdurende initiatieven tot procesverbeteringen?

Dan ben jij de perfecte kandidaat om nader kennis mee maken en verder te ontdekken of de calculatie “Bodako + jij” tot de juiste uitkomst leidt.

Bodako
Bodako is een jong & dynamisch bedrijf, actief in advies, levering en constructie van bedrijfshallen en verdere utiliteitsbouw. Dé expert op het gebied van nieuwbouw en renovatie in deze bedrijfstak. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot aantal unieke nieuwbouw- en renovatieprojecten gebouwd en uitgevoerd. Zowel voor onze klanten als voor onze leveranciers en overige partners zijn wij een betrouwbare partij.
Samenwerking en vertrouwen zijn sleutelwoorden in ons bedrijf. Het komen tot de oplevering van een gebouw dat voldoet aan alle eisen en wensen van onze opdrachtgevers en gerealiseerd kan worden binnen de hiertoe gesteld kaders is ons ultieme doel.

Naast levering en constructie van bedrijfshallen en verdere utiliteitsbouw, adviseert en bouwt Bodako ook interieurruimtes. Denk hierbij aan het interieur van kantoren, een receptie of een bedrijfskantine.

Functieomschrijving
Door jouw uitgebreide kennis en inzicht ben jij in staat een gedetailleerde en geheel kloppende berekening aan te leveren. Jouw analytisch inzicht is sterk ontwikkeld en je hebt een commerciële insteek. Je bent accuraat en pas tevreden als alles tot in de allerkleinste details klopt. Hiernaast kun jij prioriteiten stellen, ben je ongevoelig voor stress en kun je goed communiceren, zowel in woord als geschrift.

Deze functie vraagt een grote verantwoordelijkheid van de kandidaat. De kleinste foutjes in jouw berekeningen kunnen zowel intern als extern tot grote nadelige gevolgen leiden. Daarnaast kun jij prioriteiten stellen, ben je ongevoelig voor stress en is communicatie jouw sterke punt.

Daar wij een internationaal opererend bedrijf zijn, is het gewenst dat je zowel mondeling als schriftelijk in meerdere talen kunt communiceren, met een grote voorkeur voor de Engelse en Duitse taal.

Ons aanbod
Je wordt opgenomen in een hecht en professioneel team die al veel mooie projecten in de wereld heeft mogen en kunnen ontwikkelen. Wij bieden je een afwisselende baan met een internationaal karakter en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Je krijgt de ruimte voor eigen initiatief, waardoor jij jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk kan ontwikkelen. De vergoeding voor je werkzaamheden is uiteraard marktconform. Hiernaast bieden we jou aanvullend een pakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Spreekt bovenstaande vacature je aan en zie jij jezelf actief zijn in deze uitdagende baan in een groeiend internationaal bedrijf ? Dan zijn Bodako en jij de juiste formule.
Je kunt reageren op deze uitdagende vacature door jouw CV en aanvullende motivatie digitaal te sturen aan de heer Eric Portegies.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

terug

Heeft u vragen of wilt u meer weten over Bodako?

neem contact op